Merken

Angels Jeans Wear

De modebewuste vrouw wil niets liever dan de perfecte broek en dat is niet vreemd. Angels Jeans Wear focust zich op het individu. Daarom vindt elke vrouw bij Angels de broek die perfect past. De dolly, cici en skinny geven een naam aan de verschillende pasvormen. Mooie naturel kleuren en prints geven onderstukken de aandacht die ze verdienen. De sterke jeans lijn is een feest om te dragen, in heel veel verschillende wassingen.
Question

De kracht van eenvoud en kwaliteit van zachte materialen en oog voor details. T-shirts gemaakt met een dubbele voorkant in sterke vormen en lijnen. De fijne breisels en de naturel kleuren als beige en grijs geven de Question collectie een rustige uitstraling. Gestreepte shirts en pullover voor de ideale casual look.
JcSophie

Het smaakvolle label JcSophie is elegant en sportief dat nonchalant gedragen wordt door vrouwen die er geweldig uit willen zien. Trendy kleuren, mooie dessins en een ode aan de mode bewuste hedendaagse vrouw. De blouse, roken, broeken, jurken en pullovers passen perfect in het actuele modebeeld.

Oroblu

Hèt merk voor panty’s, hold-ups van huidkleurig tot zwart. Oroblu maakt het iedere vrouw gemakkelijk om een prachtige panty te vinden. De juiste kleur, dikte (of te wel denier) kan een hele uitdaging zijn! Gelukkig is de collectie van dit merk zo breed dat de juiste panty er altijd bij zit.

Josephine & Co 

De collectie van Josephine en co zijn klassieke luxueuze en draagbaar die een grote groep vrouwen aanspreekt. Stijlvolle combinaties van elegantie en sportiviteit met een frisse twist biedt deze het vrouwelijke silhouet van een up-to-date nieuwe klassieke touch.

Bloomings

In deze collectie ligt er een accent op gebreide, vaak 100%, katoenen stoffen en jerseys. Favoriete basics, gecombineerd met hippe details. Deze stijlvolle vrouw beleeft plezier van het dragen omdat het perfect past en in combinatie valt van fashion en comfort. Lange vesten, roken, jurken en basic korte vesten, t-shirts en polo’s in mooie kleuren.
Maar ook: